O nama

Društvo Autoprijevoznik Kljajić d.o.o. osnovano je 1992. kao mala obiteljska kompanija. Od osnivanja kompanije do danas zabilježen je kontinuirani rast kompanije u svim segmentima.
Fokus kompanije je na prijevozu nafte i naftnih derivata što uspješno radimo preko 25 godina na zadovoljstvo naših kupaca na benzinskim postajama diljem Republike Hrvatske. Brojnost našeg voznog parka kao i njegova prosječna starost s pravom nam omogućavaju da kažemo da smo jedna od vodećih kompanija u svom segmentu na području srednje i jugoistočne Europe.

Naši kamioni godišnje prevezu više od 10 milijuna kilometara kako bi zajedno s ostalim sudionicama na tržištu omogućili konstantno i neometano snabdjevanje kupaca na benzinskim postajama širom hrvatske kao i susjednih zemalja. Na taj način postali smo sastavni dio života najvećeg dijela vozača na cestama širom Hrvatske i Europe kojima omogućujemo mobilnost u cilju obavljanja svih željenih aktivnosti.

Danas je Autoprijevoznik Kljajić d.o.o. jedna od vodećih kompanija na hrvatskom tržištu u prijevozu nafte i naftnih derivata. Na hrvatskom tržištu dugogodišnji smo poslovni partner kompanija Crodux, Lukoil Croatia, Tifon, Ina te OMV.
Potvrda kvalitete naših usluga smatramo da se najbolje ogleda u činjenici internacionalizacije našeg poslovanja te smo prisutni u značanoj mjeri s našim uslugama prijavoza na tržištu Italije i Austrije.
Naša posvećenost poboljšanju kvalitete usluga smatramo da se najbolje ogleda u činjenici da konstantno vršimo obnovu našeg voznog parka pa smo tako u prethodne tri godine s našim strateškim partnerom Scania izvršili obnovu voznog parka čime je isti najmlađi na hrvatskom tržištu.

U okviru konstantne edukacije naših zaposlenika participiramo u programu Scania Driver Training čiji je cilj optimizacija kvalitete vožnje uz istovremnu zaštitu okoliša.
Vezano uz zaštitu okoliša, zdravstvene standarde te procedure poslovanja napominjemo da smo u posjedu svih relevantnih certifikata od koji izdvajamo ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, BS OHSAS 18001:2007.

AUTOPRIJEVOZ KLJAJIĆ

Ježdovečka 118b
10250 LUČKO,ZAGREB
CROATIA
Tel: +385 1 6560 310