O nama

Poslovanje naše tvrtke kao i moto "Sigurno i pouzdano do cilja" temelji se na iskustvu naših djelatnika koji su i sami dugi niz godina radili kao vozači teretnih motornih vozila, dispečeri, logističari, a svi su odabrani isključivo na temelju radnog iskustva kako bi svojim klijentima pružili što kvalitetniju uslugu kada su u pitanju transport i dostava tekućih naftnih derivata za što se tvrtka specijalizirala.

Tvrtka posluje od 1992. godine i upošljava tim uglavnom mladih i specijaliziranih ljudi koji željom za bolju budućnost uvelike doprinose razvoju i kvalitetnom poslovanju tvrtke.

Naše reference potvrđuje dugogodišnja suradnja sa renomiranim Hrvatskim tvrtkama OMV i TIFON d.o.o., te vrlo uspješna suradnja sa NATO snagama na području cijele Europe, a sve naglašava upis u Zlatnu knjigu istaknutih hrvatskih obrtnika i samostalnih djelatnika, kojim nam je Republika Hrvatska dodjelila svoje priznanje u okviru našega zanimanja.

Da li vršimo druge vrste transporta?
Ukoliko naši klijenti iskažu potrebu, tvrtka će se pobrinuti za to da omogući svaku vrstu transporta, prema svim europskim destinacijama, i sve prema nalogu naručioca.

AUTOPRIJEVOZ KLJAJIĆ

Ježdovečka 118b
10250 LUČKO,ZAGREB
CROATIA
Tel: +385 1 6560 310