AUTOPRIJEVOZ KLJAJIĆ

Ježdovečka 118 B
10250 Lučko, Zagreb

Tel:01/6560-310 Fax:01/6520-833

Ekonomičnije, Sigurnije,
Ekološki prihvatljivije

EURO loživo ulje

Prvo brandirano lož ulje na hrvatskom tržištu.
Više topline za istu cijenu.

EURO lož ulje je još jedan u nizu inovativnih proizvoda koji poboljšavaju vašu kvalitetu življenja.

Sadrži posebno razvijene aditive koji osiguravaju optimalan učinak i potvrđuju sljedeće prednosti kojima se odlikuje u odnosu na standardno loživo ulje:

Ekonomičnije
- Niži troškovi održavanja
Kvaliteta EURO loživog ulja pruža optimalnu zaštitu od taloženja tvari i smanjuje troškove održavanja Vašeg sustava za grijanje.
- Dulji životni vijek sustava za centralno grijanje
Optimalna zaštita od korozije smanjuje koroziju u metalnim spremnicima, cijevima i crpkama sustava za grijanje. Time se produljuje životni vijek Vašeg sustava za grijanje.
- Troškovi grijanja
Dobro instaliran sustav za grijanje osigurava manje taloženje čađe u kotlu. Čađa u kotlu negativno utječe na učinkovitost sustava za grijanje i povećava potrošnju loživog ulja.
Održava parametre ispuštanja štetnih tvari konstantno niskima tijekom duljeg vremenskog razdoblja te osigurava optimalno sagorijevanje. Zahvaljujući boljem iskorištenju energije i niskim troškovima održavanja, dugoročno smanjujete troškove grijanja.

Sigurnije
- Veća sigurnost rada zahvaljujući manjoj sedimentaciji
Posebne tvari sadržane u EURO loživom ulju znatno usporavaju prirodni proces starenja loživog ulja. Stvaranje tvari koje su rezultat starenja loživog ulja uzrokovano utjecajima kao što su svjetlost, metali od kojih su načinjene cijevi, odnosno crpke, termička opterećenja i kisik iz zraka, se usporava.
Time se sprječavaju mogući problemi kao što su začepljenje filtra ili taloženje u spremniku loživog ulja koji mogu prouzrokovati kvar. Bez opadanja kvalitete može skladištiti i tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Manja sedimentacija snižava troškove održavanja.
- Upravljanje kvalitetom
Kvaliteta EURO loživog ulja redovito se kontrolira i u skladu je sa svim zakonskim propisima.

Ekološki prihvatljivije
- Optimalno sagorijevanje osigurava manje ispuštanje štetnih tvari u okoliš Zbog reflektiranja topline od kotla na mlaznici i filtru mogu se stvoriti naslage.
Doprinosi duljem životnom vijeku mlaznica, odnosno njihovom svojstvu raspršivanja. Time se omogućuje ravnomjerno sagorijevanje, a ispuštanje štetnih tvari u okoliš se svodi na minimum.

Aditivi u EURO loživom ulju premium kvalitete, sagorijevaju u potpunosti. Stoga se može koristiti u svim sustavima izgaranja, bez obzira na njihov način rada, odnosno rade li na principu isparavanja ili raspršivanja.

Može se miješati sa svim loživim uljima klase ekstra lako. Dodavanje komponenti za pospješivanje sagorijevanja nije potrebno.

Udio sumpora u EURO lož ulju je maksimalno 1000 mg/kg.

Dostavu EURO loživog ulja vrše ovlašteni distributeri u roku od maksimalno 72 sata od trenutka narudžbe.

Na besplatnom broju telefona 0800 11 33 možete naručiti te saznati sve dodatne informacije vezane uz EURO lož ulje.